Головна » 2015 » Серпень » 20 » Подала заявку на проведення EdCamp Odessa
22:28
Подала заявку на проведення EdCamp Odessa

   Нарешті  сьогодні,  20 серпня, відіслала  заявку  на  проведення  mini-EdCamp  у  нас в Одесі.  Термін надання  заявки  був  до  21  серпня  2015 року.

  Більше місяця  тривала  підготовка  заявки. Зі сторінки Facebook  бачила, що  інші учасники  EdCamp Ukraine  впоралися  з  цим швидше, відправивши  їх  ще  в  липні, майже на другий день від появи  форми заявки  в  поштовій  скриньці. І  деякі  конкурсанти витратили на заповнення  заявки години дві-три.

  Я  розпочала роботу  місяць тому, але намагалася  діяти у злагоді  з іншими  учасниками  EdCamp Ukraine  від нашого  міста. А  таких  нас  було чотири (саме стільки, разом з  собою, я нарахувала в Харкові).  Це,  крім  мене, Марина  Плужник-Гладир  від ImpactHub Odessa  та  Станіслав Дрогаєв  від ГО "Вільна освіта", які  були  експертами  на першій національній (не)конференції, також  Рая Краєва, моя давня знайома, представниця позашкільної освіти та спікер вчительської сесії  на  EdCamp Ukraine.  Але не зразу і не завжди вдавалося зібрати разом  всю команду. Одни були зайняті на інших заходах  (Рая, Марина), інші поїхали кудись у відпустку (Стас).

   Я  навіть розпочала  перемовини і з іншими  людьми, залучаючи їх до   оргкомітету, наприклад, Пеняєва Сергія  Миколайовича. Він  мав  досвід організації  для вчителів, директорів  семінарів  з  запрошеними  експертами з інших міст, вихід на  керівництво  департаментів освіти в місті. З його допомогою розраховувала залучити  більше  вчителів.   Крім того до  оргкомітету  ми додали  Колебошина  Сергія, директора Овідіопольського НВК  та  ведучого і відповідального  за  проведення  у  липні  EdStrategy (стратегічної сесії  з  освіти  області).

   Було  проведено  дві  командні  зустрічі, дві  парні  зустрічі,  чат-перемовини  у  Facebook.  Таким чином  ми  обговорили всі  питання  стосовно  організації  EdCamp (близько 20 грунтовних  питань, подібних до пунктів  грантівських  заявок): дата і місце проведення, принципи відбору учасників, тематика  сесій,склад оргкомітету, попередня програма, список запрошених  експертів, розподіл грантових та негрантових  коштів, залучення  партнерів  і  т.п.  Лише  на  цьому  тижні  я  отримала  достатню  для  заповнення заявки   інформацію.

   Але  на заповнення  заявки  (48  питань) в  мене  пішло  близько 7  годин.

   Сподіваюсь, що ці зусилля були не марними. Але навіть якщо гранту ми не отримаємо, є бажання  та рішучість  провести  EdCamp Odessa  "при  любой погоде".

 

 

Категорія: Особисті новини | Переглядів: 391 | Додав: Niki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar